Indukciona ploča KE-2021- Keno

Šifra: KENO

4.300,00 RSD
Sa PDV-om Dostavljamo u roku od 1-3 dana

Snaga: 2000W
Crna kristalna ploča
Jednostavna za rukovanje
10 nivoa snage od 200-2000W

Količina
Proizvod na stanju

  • Sigurna kupovina Sigurna kupovina
  • Dostava Dostava
  • Plaćanje Plaćanje

Indukciona ploča Ke-2021-Indukciona ploča


Snaga: 2000W
Crna kristalna ploča
Jednostavna za rukovanje
10 nivoa snage od 200-2000W

Temperatura od 60-240° C
Tajmer: 0-180 minuta.


 Garancija 25 meseci

 
Indukciona ploča brže se zagreva, a umanjuje i potrošnju električne energije.

 
Kod klasičnih ringli, moramo da sačekamo da se ringla prvo zagreje, pa da se toplota prenese sa nje na dno posude, što može da oduži proces spremanja jela ili kuvanja kafe i čaja. Zato se danas sve češće, umesto klasičnih ringli, koriste indukcione ploče.

Kako one funkcionišu?

Na  indukcionim pločama  se putem magnetnog polja stvara struja u dnu posude koja je direktno zagreva, pa se samim tim izbegava gubitak energije usled prenosa. Zagrevanje je brže, pa na pimer, kafu možete skuvati za svega 20 sekundi.

Ove ploče "prepoznaju" prisutnost posuđa i veličinu posude i na taj način zagrevaju samo deo ploče na kome se nalazi posuda. Zagrevanje prestaje čim sklonite posudu sa ploče, a uređaj se sam isključuje posle određenog vremena.

Pored toga, svaka zona za kuvanje je opremljena i tajmerom koji omogućava određivanje vremena kuvanja i automatsko isključivanje nakon isteka, kao i podešavanje željene temperature ploče. Jedna od prednosti ovih ploča jeste to što temperaturne vrednosti ploče nisu uobičajene, od jedan do pet, već tačan broj stepeni (kao na rerni), što dosta olakšava kuvanje. Kada promenite temperaturu, indukciona ploča će reagovati trenutno, odnosno, nije potrebno vreme da se ohladi ili ugreje.

Ipak, indukcione ringle zahtevaju i posebno posuđe sa kojim ploča može da zatvori magnetski krug. Kako biste proverili da li posuđe koje već imate može da se koristi na indukcionim pločama, upotrebite mali magnet - ako magnet "leže" na dno posude, to znači da je možete koristiti.

KENO

8 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Proizvod je dodat za poređenje.