Dostava kupljenih proizvoda obavlja se posredstvom Bex ili Post Express kurirske službe na celokupnoj teritoriji države. Za slanje pošiljki koristi se opcija isporuke "danas za sutra", tako da se porudžbine koje se šalju u danu kada je kupovina napravljena do 16 h radnim danima, odnosno do 13 h subotom, isporučuju sledećeg radnog dana, dok konačno vreme i rok dostave zavise od odabrane kurirske službe. 

Troškove dostave snosi kupac. Cena dostave definisana je prema zvaničnom cenovniku odabrane kurirske službe, dok se odabir kurirske službe vrši izborom odgovarajuće ikonice dostavnog servisa u postupku elektronske kupovine. Pozivanjem našeg operatera ili slanjem poruke u sistemu elektronske podrške, omogućeno je dobijanje preciznije informacije o ukupnoj ceni dostave.

Za dostavu je potrebno uneti kompletne adresne podatke primaoca u postupku kreiranja on-line porudžbine, unosom sledećih podataka na predviđene pozicije:

IME I PREZIME

ADRESA

POŠTANSKI BROJ I MESTO

NAZIV NASELJA, OPŠTINE, PODMESTA (ukoliko postoji)

TELEFON

Za postupak transporta u potpunosti je odgovorna kompanija kurirske službe. Svi aparati kupljeni na web stranici kucniaparati.com dostavljaju se u originalnoj ambalaži, upakovani sa posebnom pažnjom tako da sadrže sve zaštitne elemente potrebne za bezbedan transport do lokacije primaoca.

Proizvod je dodat za poređenje.