Aparat za kuvanje na pari CSS-5430

Šifra: Aparat za kuvanje na pari CSS-5430

4.000,00 RSD
Sa PDV-om

Maksimalna snaga 700 W
3 providne posude za hranu sa ukupnim kapacitetom od 11,10 litara
Kapaciteti posuda: Dodatna posuda za pirinač i ostalo sitno zrnevlje od 1 litara...

Količina
Nema dovoljno proizvoda na stanju

Dodaj u listu želja

  • Sigurna kupovina Sigurna kupovina
  • Dostava Dostava
  • Plaćanje Plaćanje

Maksimalna snaga 700 W
3 providne posude za hranu sa ukupnim kapacitetom od 11,10 litara
Kapaciteti posuda: Dodatna posuda za pirinač i ostalo sitno zrnevlje od 1 litara

3,10 litara
3,50 litara
4,50 litara

Kapacitet 1,8 l vode
Vodomer, svetlosni indikator
On/off dugme sa svetlećim indikatorom
Regulator sa 9 temperaturnih podešavanja Struja: 220V 50Hz Korisni saveti   Pet saveta za uspešno kuvanje na pari:   1. Namirnice koje koristite moraju biti izuzetnog kvaliteta – kod mesa odstranite suvišnu mast, a kod voća i povrća delove koji su udareni ili na neki drugi način oštećeni.

2. Što se tiče vremena kuvanja, najvažnije je da se pobrinete za tri stvari. . . Prvo, da su sve namirnice koje spremate istovremeno jednake ili slične veličine, bilo da se radi o celim namirnicama ili komadima, a drugo – da su poklopci na svim posudama dobro „ legli“ kako se vreme kuvanja ne bi bespotrebno produžavalo. I konačno – hrana mora biti odvojena od tečnosti najmanje 2 - 3 cm kako bi se dobio efekat pravog kuvanja na pari, a ne u ključaloj vodi.

3. Najbolje je da namirnice u svim posudama prilikom istovremenog kuvanja budu raspoređene u jednom sloju, podjednake debljine i da je napravljen razmak između posuda kako bi ne bi dolazilo da zadržavanja pare, već do podjednake cirkulacije kroz sve posude.

4. Hrana u donjim posudama treba da bude ona sočnija, kako ne bi dolazilo do kapljanja na posude koje se nalaze ispod i mešanja ukusa. Hranu u gornjim posudama treba kuvati malo duže (nekoliko minuta), jer se ona nalazi dalje od izvora pare.   Kuvanje na pari ukratko znači - manje masti, manje holesterola, više vitamina i minerala, a pri tom - hranu boljeg ukusa i lepšu na oko.  


  Garanacija 25 meseci

Aparat za kuvanje na pari CSS-5430

6 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Proizvod je dodat za poređenje.